Activiteit Verhuur Lelystad | Veelgestelde vragen


Veelgestelde Vragen


Kan ik voor een andere duur of een andere hoeveelheid huren als vermeld staat op de website?

Zeker! Wilt u producten langer huren of in andere hoeveelheid neem dan contact met ons op.

Moet ik bij de huur borg betalen?

In principe brengen wij geen borg in rekening. Wel dient u ziech, bij het afhalen van de spullen, te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. Mocht dit niet lukken dan kan het dat wij alsnog borg in rekening brengen. Voor meer informatie zie de algemene voorwaarden.

Is het ook mogelijk om de spullen op te laten sturen ipv op te komen halen?

In principe komt u zelf de spullen ophalen en brengt u ze ook zelf terug bij ons in Lelystad. Op deze manier kunt u zelf checken dat u alle spullen in goede orde ontvangt en kunnen wij de spullen ook meteen controleren als u ze weer inlevert. Bij hoge uitzondering zullen wij in overleg sommige producten (tegen meerprijs) aangetekend naar u kunnen opsturen.


Waar kan ik lasergamen?

Onze lasergamepakketten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Het is erg leuk om dit in de bossen te doen of buiten in een park. Maar ook een gymzaal, bedrijfspand of gewoon een woning is geschikt als locatie voor het lasergamen. U kunt de omgeving altijd extra uitdagend maken door obstakels neer te zetten zoals container of stoelen en tafels. Binnen adviseren we om de rookmachine en laserlamp mee te reserveren voor extra sfeer en moeilijkheid. Houdt met het kiezen van een locatie altijd rekening met de omgeving en veiligheid. Kijk ook of het wel toegestaan is om op de uitgekozen plek te spelen.

Kan ik lasergamen bij slecht weer?

De laserguns zijn niet geschikt om met regen buiten te gebruiken. Zorg er daarom voor dat u een binnenlocatie achter de hand heeft. Is er slecht weer voorspeld en heeft u geen mogelijkheid om naar binnen te gaan? U kunt bij ons gratis omboeken naar een andere datum of een andere activiteit (mits beschikbaar en tegen betaling van eventuele meerprijs).


Heeft deze karaokeset een eigen muziek database?

Nee, deze set bestaat uit een karaoke speaker en microfoons, maar beschikt niet over een ingebouwde muziekdatabase. U kunt zelf makkelijk uw telefoon of tablet via bleutooth of kabel met de speaker verbinden zodat u uw eigen muziek kan afspelen. In de handleiding geven wij ook diverse suggesties waar u speciale karaoke nummers met tekst kunt vinden.


Kan ik mijn eigen bril ophouden?

Bij de VR set wordt een extra frame geleverd zodat u uw eigen bril gewoon kan ophouden. Wij adviseren wel om bij het op- en afzetten van de VR-bril extra voorzichtig te zijn en het eerst even rustig uit te proberen. Activiteit Verhuur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel ontstane schaade aan uw eigen bril.

Het spel dat ik zoek staat er niet (volledig) op. Hoe kan dat?

Het is niet toegestaan om zomaar een VR-bril met alle populaire spellen te verhuren. Van een aantal makers van spellen hebben wij toestemming gekregen om deze op de bril te zetten en voor verhuur te gebruiken. Voor andere spellen is dit helaas niet mogelijk of kan alleen het demospel worden gespeeld. Wilt u per se bepaalde spellen spelen die er niet opstaan dan kunt u overwegen zelf een Oculus account aan te maken door de Oculus App op uw eigen mobiel te installeren en vervolgens aan de VR-set te koppelen. U kunt dan de spellen die u wenst te spelen zelf kopen.


Vanaf welke leeftijd is de Epic Water Battle geschikt?

Voor Epic Water Battle Basic adviseren wij een minimum leeftijd van 6 jaar. De gebuikte waterpistolen zijn makkelijk te bedienen en licht, maar hebben wel een waterreservoir van 1.2 liter waardoor ze volledig gevuld toch nog aardig wat wegen. De Spyra Two waterpistolen van de Epic Water Battle Pro zijn niet geschikt voor jonge kinderen. Ze hebben een lengte van 62 cm en een gewicht van ruim 2 kg en schieten waterkogels op een afstand van 12 tot 14 meter. Wij adviseren een minimumleeftijd van 11 jaar. Bij al onze activiteiten is toezicht door iemand van 18 jaar of ouder verplicht.


Wij gaan een week op vakantie en willen de kist met spellen graag meenemen, mag dit?

Jazeker. De kist is heel leuk om allerlei spellen met het gezin mee te doen tijdens een vakantie. Geef het van te voren wel even aan ons door en zorg natuurlijk dat alles in goede staat mee terug komt.