Activiteit Verhuur Lelystad | Karaoke set huren

Karaoke set

Pak die microfoon, kies dat perfecte nummer en ga helemaal los op het podium met onze geweldige karaokeset van kwaliteitsmerk JBL! Van Hazes tot DJ Hardwell, van Borsato tot de Bee Gees en van Guus Meeuwis tot Metallica, elk nummer dat u zingt klinkt te gek door deze krachtige speaker. U hoeft enkel uw telefoon of tablet via Bluetooth te verbinden en dan kan het feest beginnen. Deze 240 watt speaker is voorzien van karaokefuncties en een spectaculaire ingebouwde lichtshow. Maak het feest nog completer en huur onze rookmachine en laserlamp als extra erbij, voor een feest dat zijn weerga niet kent.

Geen activiteit zo gezellig en geschikt om nader tot elkaar te komen dan een sfeervolle karaokeparty. De ideale invulling van uw familiedag, vrijgezellenfeest of (kinder)feestje. Uiteraard kunt u deze speaker en microfoon ook gebruiken voor het geven van een speech of als u een gezellige quiz organiseert. De speaker van JBL brengt een indrukwekkend geluid voort en is krachtig genoeg om ook grotere ruimtes met gemak te vullen.

Kinderdisco

De speaker leent zich natuurlijk ook uitstekend voor een kinderdisco. Niets zo leuk als met je vriendjes en vriendinnetjes lekker uit je dak gaan op de laatste hits! Combineer de luidspreker met onze echte rookmachine en een spectaculaire laserlamp en tover elke ruimte moeiteloos om in een flitsende feestzaal!

Wij wijzen er op dat de set geen eigen muziekdatabase heeft. Er is echter een groot aantal (deels gratis) karaoke-apps beschikbaar en ook YouTube staat vol uitstekende karaoke-tracks. Het wordt daarom zeer aangeraden om de set te koppelen aan een telefoon of tablet met internettoegang. Heeft u zelf geen telefoon of tablet? Vraag dan naar de mogelijkheden om er een bij te huren.

Wat zit er in het pakket?


Prijzen

De prijs voor 24 uur huur van de JBL 310 karaoke speaker met 2 draadloze microfoons:


Ophalen in Lelystad.

Impressie


Om terug te gaan naar de homepagina klik hier.