Activiteit Verhuur Lelystad | Lasergamen Light

Lasergamen Light

Lasergamen is een garantie voor een geslaagd kinderfeest, een leuk personeelsuitje, een actieve vrijgezellendag of als alternatieve gymactiviteit op school. Een ideale bezigheid voor in huis of in het park, in een gymzaal of in het bos.

Bij Lasergamen Light krijgt u de beschikking over de Light Battle Connect Blasters. Deze stoere wapens hebben een behoorlijk formaat, maar zijn ook door kinderen goed te hanteren en hebben een anti-cheat functie. Ze kunnen zowel met, als zonder targetvest worden gebruikt. Voor jonge kinderen adviseren wij om het zonder de vesten te doen, omdat het spel met vesten iets complexer is en de vesten elke keer opnieuw gekoppeld moeten worden als je uitgeschakelt bent. De vesten zijn los bij te huren voor 1 euro per persoon extra. De schietafstand is maximaal 40 meter, maar is afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht en de gekozen munitiesoort. Wij adviseren voor Lasergamen Light een minimumleeftijd van 7 jaar.

Vergroot de spanning en de moeilijkheidsgraad door er, voor een kleine meerprijs, een rookmachine bij te huren. Bij de rookmachine hoort ook een laserlamp die de gevechtsarena spectaculair verlicht!

Waarom Lasergamen Light?


Wat zit er in het pakket?


Prijzen

De prijzen voor de huur van Laser Guns per 24 uur staan hieronder. Voor 1 euro per persoon extra huurt u de vestjes erbij:


Ophalen in Lelystad.

Impressie


Om terug te gaan naar homepagina klik hier.