Activiteit Verhuur Lelystad | Lasergamen Pro

Lasergamen Pro

Bij Lasergamen Pro krijgt u de beschikking over de professionele BRX - 's werelds meest geavanceerde lasergame-systeem voor thuis of op locatie. De BRX is een oerdegelijk, full-size bolt-action aanvalsgeweer, uitgerust met een professionele red dot scope en met realistische terugslag en indrukwekkende geluidseffecten. Het wapen heeft – ook buiten! – een bereik van meer dan 180 meter overdag en in het donker meer dan 250 meter. De set is uitgerust met een draadloze hoofdband, die zorgt dat u van alle kanten te raken bent, wat een extra realistische ervaring geeft. U kunt deze wapens bijvoorbeeld gebruiken in een bos of park, in een grote binnenruimte zoals een fabriekshal of loods, maar u kunt natuurlijk ook de wijk intrekken of een inval in uw eigen huis nabootsen!

De BRX biedt standaard de spellen Free for All, Supremacy, Death Match en Survival:


De spelers kunnen kiezen voor een keur aan wapens, speciale vaardigheden en teamrollen, wat voor een ongeëvenaarde spelbeleving zorgt. Uiteraard kunt u ook zelfbedachte opdrachten uitvoeren, zoals het binnenvallen van een pand om een bepaald object te bemachtigen, of het welbekende Capture the Flag.

Deze wapens zijn niet geschikt voor jongere kinderen. Vanwege het gewicht en de professionele bediening adviseren wij een leeftijd van 12+ jaar.

Wilt u met de BRX in een hinderlaag liggen maar niet vies worden? Geen probleem. Voor €2,50 per stuk huurt u bij ons stevige, donkergroene overalls. De overalls hebben verschillende maten, variërend van 46 tot 60.

Waarom Lasergamen Pro?


Wat zit er in het pakket?


Prijzen

U kunt onze Laser Pro BRX huren voor 24 uur of een weekend van vrijdag tot maandag.De prijzen voor de huur per 24 uur zijn:


De prijzen voor de huur voor een weekend zijn:


Ophalen in Lelystad.

Impressie


Om terug te gaan naar homepagina klik hier.