Activiteit Verhuur Lelystad | Virtual Reality huren

Virtual Reality

Met onze VR-set verplaatst u zichzelf in een compleet andere wereld. Deze unieke virtuele reis begint zodra u de bril opzet en de controllers ter hand neemt. Vanuit de lobby kiest u uit een van de geinstalleerde spellen, waaronder Walkabout Mini Golf en Space Pirate Trainer. Of u neemt plaats in een achtbaan, een deltavlieger, u gaat ijsklimmen in het poolgebied of… de mogelijkheden zijn eindeloos. Al heeft u maar drie vierkante meter ter beschikking, door de VR-technologie kunt u alles doen wat u wilt, overal! Ontzettend leuk tijdens een familieweekend, verjaardagsfeest of gewoon om eens een avondje wat anders te doen.

De VR-set bestaat uit een bril met ingebouwde luidspreker en twee controllers. Dus geen grote computer of andere randapparatuur! De set heeft in principe geen internet nodig, maar wij adviseren om hem aan te sluiten op een wifi-netwerk als u deze zo optimaal mogelijk wilt benutten.

Wat zit er in het pakket?


Prijzen

De prijzen voor de huur van de Oculus Quest 2 inclusief de complete spellen Space Pirate Trainer DX en Walkabout Mini Golf en diverse demo spellen en ervaringen:

Ophalen in Lelystad.

Impressie


Om terug te gaan naar de homepagina klik hier.