Activiteit Verhuur Lelystad | Professionele Watergevechten

Epic Water Battle

Een watergevecht was nog nooit zo spectaculair als met onze epische waterpistolen. Daarbij maken we onderscheid in Basic en Pro. Onze Basic-pistolen werken handmatig, hebben een waterreservoir van 1.2 liter en schieten waterstralen tot wel 10 meter. Onze Pro-pistolen zijn elektrisch aangedreven en schieten geen stralen, maar “kogels” van water die wel 12 meter ver komen. Ook is een “powershot” mogelijk waarbij zelfs tegenstanders op 14 meter afstand geraakt kunnen worden! Het magazijn zuigt zichzelf vol en op de display leest u af hoe vaak u nog kan schieten. Op een volle accu kan er wel 1200 keer worden geschoten!

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van deze waterpistolen. U kunt bijvoorbeeld een spelvorm bedenken waarbij de teams met Basic-pistolen zijn uitgerust, maar bij het behalen van een bepaald doel (tijdelijk) een Pro-pistool kunnen verdienen.

Uw kinderfeestje wordt een groot succes met deze professionele waterpistolen. Maar ze zijn ook uitermate geschikt voor tijdens een zomerse dag op school of gewoon om het huis. U kunt deze waterpistolen ook voor langere tijd huren, bijvoorbeeld om mee te nemen op vakantie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Valt het weer tegen? Dan kunt u gratis* omruilen naar een andere activiteit. *Mits beschikbaar en met meerprijs als andere activiteit duurder is.

Wat zit er in het pakket?


Prijzen

De prijzen voor de huur van een set handmatige waterpistolen voor 24 uur zijn:

De prijzen voor de huur van een set Spyra Two elektrische waterpistolen voor 24 uur zijn:

Wilt u de Spyra Two elektrische waterpistolen voor een week huren? Geen probleem. Voor de prijs van twee dagen kunt u ze een week lang gebruiken!

Ophalen in Lelystad.

Impressie

Om terug te gaan naar de homepagina klik hier.